Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και δεν λάβετε κάποιο προειδοποιητικό email για ενδεχόμενη καθυστέρηση σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ισχύουν τα εξής:

Ελλάδα

Για αποστολή εντός Αττικής το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται στα 2,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,60€.

Για αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα  το κόστος μεταφοράς  διαμορφώνεται στα 3,00€ μέχρι τα 2κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,80€.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον τόπο προορισμού:
Για παραδόσεις εντός Αττικής ο χρόνος παράδοσης είναι 1 με 2 εργάσιμες ημέρες
Για παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι 1 με 3 εργάσιμες ημέρες
Σε πιο δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση μπορεί να είναι από 1 έως και 5 εργάσιμες ημέρες
Σε περίπτωση καθυστέρησης μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα για εσάς.

Κύπρος

Για αποστολή στην Κύπρο το κόστος μεταφοράς  διαμορφώνεται σε 15,00€ μέχρι τα κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός  3-4 εργάσιμων ημερών,

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! οι ταχυδρομικές εταιρίες κάνουν μερικές προσπάθειες στον χώρο παράδοσης σας. Εάν δεν σας βρουν, σας αφήνουν ένα σημείωμα με τον αριθμό αποστολής σας ώστε να επικοινωνήσετε εσείς μαζί τους και να συνεννοηθείτε για την παράδοση.
Σε περίπτωση που απουσιάζετε αρκετές ώρες από το σπίτι σας μπορείτε να γράψετε τη διεύθυνση εργασίας σας ή ακόμη να επιλέξετε να το παραλάβετε από το κατάστημα της ταχυδρομικής εταιρίας της περιοχής σας, όπου εκεί μένει το δέμα για 10 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολές Εξωτερικού

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με συνεργαζόμενη Εταιρεία Courier και εξαρτώνται απο το βάρος και τη χώρα προορισμού . Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο ταμείο μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας .

Το κατάστημα μας δεν ευθύνεται για τυχόν επιπλέον τελωνειακές χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την αποστολή της παραγγελίας του πελάτη.